ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ::UNISHAPE

Η εταιρεία εδώ και 20 χρόνια εξειδικεύεται στον κλάδο του σχεδιασμού και στην κατασκευή καλουπιών αργυροχρυσοχοϊας μέσω συστημάτων CAD-CAM. Η εταιρεία κατανοώντας τις ανάγκες της αγοράς δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας για την κατασκευή καλουπιών. UniShape

Η εξαιρετική τεχνογνωσία και οι καινοτόμες μέθοδοι πρωτοτυποποίησης που ακολουθεί, την καταξίωσαν στον δύσκολο και απαιτητικό αυτό χώρο. Η πείρα του παρελθόντος σε συνδυασμό με τη συνεχή τεχνολογική αναβάθμιση έχουν ως αποτέλεσμα την ανταπόκριση της εταιρείας στις απαιτήσεις της εποχής προσφέροντας λύσεις και προϊόντα άριστης ποιότητας και ακρίβειας στον πελάτη.

1Η εταιρεία UniShape με το ενημερωμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μπορεί να παρέχει εκπαίδευση στη χρήση τρισδιάστατων σχεδιαστικών προγραμμάτων καθώς και μηχανών CNC, Rapid Prototyping, Laser Marking, Engraving, Welding, 3D Scanner.

Η επιχείρηση διαθέτει ανεξάρτητο τμήμα Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (R&D), επενδύοντας κάθε χρόνο κεφαλαιακούς και ανθρώπινους πόρους στην εξέλιξη των προϊόντων της.

Επιστέγασμα αυτών των προσπαθειών είναι η πατέντα με αριθμό 1004049 του ΟΒΙ (17/01/2002) για «Μεταλλικό Διαιρούμενο Καλούπι Χύτευσης Κεριών για χρήση σε Αργυροχρυσοχοϊα ή Οδοντοτεχνία».

Η επιχείρηση συμμετέχει ως υπεργολάβος στο ερευνητικό πρόγραμμα Έρευνας και Τεχνολογικής Συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ 2013-2015 και ως υποψήφιος ερευνητής στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Horizon 2020.

Η Unishape ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην κατασκευή και εμπορία παρουσιάζει τις παρακάτω εταιρείες στην Ελλάδα: