ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ/ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ::ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ/ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ

ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΑ/ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ: ENVISIONTEC
denture

Οι εκτυπωτές της εταιρείας Envisiontec συνδυάζουν τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης  υψηλής ποιότητας με κορυφαία υλικά για τη βιομηχανία της οδοντοτεχνικής/ορθοδοντικής.

Η τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης έχει αναπτυχθεί ταχύτατα στον κλάδο της οδοντοτεχνικής/ορθοδοντικής καθώς μπορείτε να εκτυπώνετε τρισδιάστατα μοντέλα , εμφυτεύματα, μασελάκια, προσωρινά δόντια, γέφυρες, ορθοδοντικά κ.α. Γι’ αυτό το λόγο  έχει υιοθετηθεί από οδοντιατρικά εργαστήρια που αναζητούν χαμηλότερο κόστος, εξασφαλίζοντας υψηλότερη κλινική ποιότητα για την κατάλληλη  φροντίδα των ασθενών και επιθυμούν αυστηρότερο έλεγχο στη θεραπεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΑ/ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ: ASIGA

Οι εκτυπωτές της εταιρείας Asiga καθιστούν τη σειρά των τρισδιάστατων εκτυπωτών ιδανική επιλογή για τον κλάδο της οδοντοτεχνικής/ορθοδοντικής λόγω της υψηλής ανάλυσης, ακρίβειας και  άψογης επιφάνειας των εκτυπωμένων μοντέλων.

Η εκτύπωση των μοντέλων μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε βιοσυμβατή ρητίνη για αποτελεσματική παραγωγή, σε μια μεγάλη ποικιλία οδοντικών και ορθοδοντικών εφαρμογών, όπως κορώνες και γέφυρες, εμφυτεύματα, μασελάκια, ορθοδοντικά, χειρουργικούς οδηγούς κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ