32η έκθεση ATHENS INTERNATIONAL JEWELLERY SHOW

28 32η έκθεση ATHENS INTERNATIONAL JEWELLERY SHOW

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η εταιρία μας θα πάρει μέρος στην 32η έκθεση ATHENS INTERNATIONAL JEWELLERY SHOW που θα διεξαχθεί από 01 Μαρτίου έως και 04 Μαρτίου στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να μας επισκεφτείτε στο περίπτερο μας, Ε40 – F39, για να σας γνωρίσουμε απο κοντά και να σας παρουσιάσουμε τα νέα μας προϊόντα .

Λίγα λόγια για την έκθεση..

Η μεγαλύτερη έκθεση κοσμήματος και ωρολογίων της χώρας διοργανώνεται από τη ΔΕΘ HELEXPO, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων-Κοσμηματοπωλών-Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ).

Η έκθεση είναι η σημαντικότερη στο πεδίο του κοσμήματος και αποτελεί την μεγαλύτερη συνάντηση των επαγγελματιών του κλάδου.

Φιλοξενεί κατασκευαστές, εργαστήρια, σχεδιαστές, εισαγωγείς & αντιπροσώπους κοσμημάτων & ωρολογίων και απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις, να ανανεώσουν τις επαφές τους και να αναπτύξουν συνεργασίες με εταιρίες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Στην τελευταία της διοργάνωση τον Φεβρουάριο του 2018 συγκέντρωσε 252 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι ξένοι εκθέτες της προέρχονταν από την Σουηδία, Κύπρο, Ιταλία, Γερμανία, ΗΠΑ και Τουρκία, ενώ η έκθεση ανέδειξε όλες τις νέες τάσεις και σχέδια σε κόσμημα και ρολόι, τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της παραγωγής κοσμήματος, καθώς και καινούργιες προτάσεις παρουσίασης κοσμημάτων.

Η ΔΕΘ HELEXPO διοργανώνει επίσης την KOSMIMA το μήνα Οκτώβριο στη Θεσσαλονίκη, η οποία απευθύνεται στην αγορά των Χριστουγέννων.

Πηγή: helexpo.gr